Keredetailid

Allahindlus

NUUK E-LINE DUO LED BAR

Original price was: 199,00 €.Current price is: 163,20 €. + KМ

Saadaval järeltellimisel

Tootekood: 809138 Kategooriad: , Silt:

Brand:

E-KINNITUS ECE R149 JA 2X20 VIITENUMBRIGA
Võimas kahekordne LED-riba on e-kinnitatud sõidukite ohutusjuhiseid käsitlevate Euroopa eeskirjade järgi. Sertifitseeritud ECE R149 ja 2×20 viitenumbriga Nuuk E-line Duo sobib ideaalselt igale autojuhile üle Euroopa. See sobib paljudele sõidukitele, valgustades teie öist sõitu kogu kontinendil.

OHUTUM ÖÖSÕIT ÜLE 400 MEETRI NÄHTAVUSEGA
Kogege ohutut öösõidu rõõmu Nuuk E-line Duo optimeeritud valgusmustriga, mis ulatub üle 400 meetri, sooja valguse temperatuuriga 5000 kelvinit ja muljetavaldava 8793 luumeniga. See mitte ainult ei taga selget nähtavust ettepoole, vaid võimaldab varakult avastada takistusi ja metsloomi, muutes teie öise sõidu lihtsaks ja turvaliseks.

SÕIDUKILE MÕJUMATA
Jäta hüvasti kaablite ja releeprobleemidega seotud peavaludega; teie Nuuk E-Line Duo on eelintegreeritud, pakkudes teile sujuvat ja kulutõhusat versiooniuuendust ilma sõidukit mõjutamata. Reguleeritavad kruvid tagavad sujuva integreerimise enamikel EL-i standardile vastava numbrimärgiga (520x110mm) autodele. Kui teie autol on tulede jaoks Canbusi süsteem, ühendage oma Nuuk E-line Duo Canbusi liidesega, nagu XBB (osa nr 270425).

MÄNGU MUUTEV DISAIN IGA JUHI JAOKS, IGA PÄEV
Topelt-LED-riba on sujuvalt integreeritud numbrimärgihoidjasse, kus selle õrnalt kumer disain sulandub teie autoga hõlpsalt kokku, saades teie kaugtulede täiuslikuks kaaslaseks. Olenemata teie vajadustest, Nuuk E-line Duo tõstab teie sõiduohutust. Disaini ajatu elegants kohandub sujuvalt teie auto visuaalse ilmega, muutes selle sobivaks paljudele juhtidele.

 

Lisainfo

Kaal 2 kg
Mõõtmed 62 × 47,5 × 24,3 cm
Keredetailide kategooriad

Kaubamärk

Strands

E-märkega

Jah

Päevatuli

Ei

Tule tugevus ( 1LUX @ m)

408

Tule tüüp

LED

Tule pikkus

535

Toode edukalt lisatud ostukorvi!