­čĹë ­čŤĹ E-poe filtris├╝steem vigane. Vabandame ebamugavuse p├Ąrast. ­čŤĹ

­čĹë ­čŤĹ E-poe filtris├╝steem vigane. Vabandame ebamugavuse p├Ąrast. ­čŤĹ

powered by bulletin
0 Items

PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

OTSETURUSTUS JA ISIKUANDMETE T├ľ├ľTLEMINE

Veebipood kasutab ostja poolt sisestatud isikuandmeid (sh nimi, telefoninumber, aadress, e-maili aadress, pangarekvisiidid) ainult tellimuse t├Â├Âtlemiseks ning kauba ostjale saatmiseks. Veebipood edastab isikuandmeid veoteenust pakkuvale ettev├Átetele selleks, et kohale toimetada kaupa.

Teie ettev├Áte on isikuandmete vastutav t├Â├Âtleja, Teie ettev├Áte edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud t├Â├Âtleja Maksekeskus AS-ile.

Veebipood saadab ostjale uudiskirju ning pakkumisi ostja e-maili aadressile ainult juhul, kui ostja on selleks avaldanud soovi sisestades veebilehel e-kirja aadressi ning andnud teada oma soovist otsepostituse teadete saamiseks.

Ostjal on igal ajal v├Áimalik loobuda e-postile saadetavatest pakkumistest ja uudiskirjadest andes sellest meile teada e-kirja teel v├Ái j├Ąrgides pakkumisi sisaldava e-kirjas toodud juhiseid.

KLIENDIANDMETE T├ľ├ľTLEMISE P├ĽHIM├ĽTTED

Ostja isikuandmete vastutav t├Â├Âtleja on Nordparts O├ť (reg.kood 16266674) ÔÇ×VeebipoodÔÇť

Ostja isikuandmeid t├Â├Âdeltakse koosk├Álas Euroopa Parlamendi ja n├Áukogu 27. aprilli m├Ą├Ąruse (EL) 2016/679 (ÔÇ×GDPRÔÇť) ning teiste asjakohaste ├Áigusaktidega (sh isikuandmete kaitse seadusega).

Veebipood on v├Átnud kasutusele vajalikud tehnilised ja organisatsioonilised meetmed, tagamaks, et ostjate isikuandmed ja privaatsus oleksid kaitstud.

Veebipood kasutab ostja poolt sisestatud isikuandmeid (sh nimi, telefoninumber, aadress, e-maili aadress, pangarekvisiidid) ainult tellimuse t├Â├Âtlemiseks ning kauba ostjale saatmiseks. Veebipood edastab isikuandmeid veoteenust pakkuvale ettev├Átetele selleks, et kohale toimetada kaupa.

 

Veebipood saadab ostjale uudiskirju ning pakkumisi ostja e-maili aadressile ainult juhul, kui ostja on selleks avaldanud soovi sisestades veebilehel e-kirja aadressi ning andnud teada oma soovist otsepostituse teadete saamiseks.

 

Veebipood v├Áib sisaldada kolmandate osapoolte veebilehtede linke. Veebipood ei vastuta nimetatud linkide sisu ja veebilehtede andmet├Â├Âtluse eest.

 

Ostjal on igal ajal v├Áimalik loobuda e-postile saadetavatest pakkumistest ja uudiskirjadest andes sellest meile teada e-kirja teel v├Ái j├Ąrgides pakkumisi sisaldava e-kirjas toodud juhiseid.

Kui ostja leiab, et tema isikuandmeid ei t├Â├Âdelda koosk├Álas kehtivate ├Áigusaktidega ja/v├Ái kui ostjal on k├╝simus isikuandmete t├Â├Âtlemise kohta, on ostjal ├Áigus p├Â├Ârduda Veebipoe poole, kirjutades aadressile info@nordparts.ee.

Veebipoel on ├Áigus k├Ąesolevaid Kliendiandmete t├Â├Âtlemise p├Áhim├Átteid igal ajal muuta.